Individuele coaching 

Ontwikkelen door uit je comfortzone te stappen.

Waar lig jij wakker van? Is het een vraagstuk rond strategie? Of heb je moeite met het aansturen van je
team, het verhogen van prestaties of misschien wel persoonlijk functioneren? Waar je als directeur of manager ook actief bent, uiteindelijk draait het om het ontwikkelen van je team met als doel het maximale resultaat te behalen. Dat is nogal een opgave!

‘Geen sporter heeft de Olympische Spelen bereikt zonder coach.’

Hetzelfde geldt voor de leider die willen winnen, zijn droom wil verwezenlijken en zijn doelen wil
behalen. Wil jij excellente teamprestaties neerzetten?

Action learning Coaching

De Action Learning Academy-coaches zijn ervaren sparring partners. Zij weten als geen ander met welke vraagstukken de hedendaagse leidinggevenden en/of medewerkersgeconfronteerd worden en bieden een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise, structuur en een klankbord.  Action Learning coaching is maatwerk want iedere vraag is uniek en daar passen wij ons coachingsaanbod op aan. Wij begeleiden je graag.

Jung Type Index (JTI) – persoonlijkheidstest

De Action Learning Academy maakt gebruik van de JTI bij onze opleidingen, trainingen en coach programma’s. Onze coaches zijn JTI-geaccrediteerd.

Deze vragenlijst is gebaseerd op de theorieën van Carl Jung en doorontwikkeld door de Noorse psychologen Ringstad en Ødegard. JTI is in de psychologie een populair instrument. Met deze test kun je meer inzicht krijgen in wie je bent, wat jouw voorkeuren zijn en wat er het beste bij je past als het gaat om werk of opleiding.

De vragenlijst wordt online ingevuld en de uitkomst ervan geeft inzicht in het persoonlijkheidstype van de deelnemer. Inzicht krijgen in deze materie helpt je om vanuit het onbewuste niveau naar het bewuste niveau te ontwikkelen. Daarmee is de JTI een ontwikkelingsmodel, dat rekening houdt met de dynamiek in je persoonlijke groei. De JTI geeft daarnaast inzicht in de diversiteit binnen een team, wat onderling leidt tot meer begrip en waardering.

Resultaat: je krijgt meer inzicht in je persoonlijkheid, temperament, leerstijlen, groeimogelijkheden en groepsrollen. De inzichten zijn daarna perfect te gebruiken voor het vergroten van de samenwerkingskracht, persoonlijk- en functionele effectiviteit.

Wil je meer weten? contact
Ben jij een action learner? Test hier