Individuele coaching 

Ontwikkelen door uit je comfortzone te stappen.

Waar lig jij wakker van? Is het een vraagstuk rond strategie? Of heb je moeite met het aansturen van je team, het verhogen van prestaties of misschien wel persoonlijk functioneren? Waar je als directeur of manager ook actief bent, uiteindelijk draait het om het ontwikkelen van je team met als doel het maximale resultaat te behalen. Dat is nogal een opgave!

Hetzelfde geldt voor de leider die willen winnen, zijn droom wil verwezenlijken en zijn doelen wil behalen. Wil jij excellente teamprestaties neerzetten?

‘Geen sporter heeft de Olympische Spelen bereikt zonder coach.’

Action learning Coaching

Onze coaches zijn ervaren sparring partners. Zij weten als geen ander met welke vraagstukken de hedendaagse leidinggevenden en/of medewerkers geconfronteerd worden en bieden een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise, structuur en een klankbord. Action Learning coaching is maatwerk, want iedere vraag is uniek en daar passen wij ons coachingsaanbod op aan. Wij begeleiden je graag.

Jung Type Index (JTI) – persoonlijkheidstest

De Action Learning Academy maakt gebruik van de Jung Type Index (JTI) bij onze opleidingen, trainingen en coach programma’s. Onze coaches zijn JTI-geaccrediteerd.

Resultaat

Je krijgt meer inzicht in je persoonlijkheid, temperament, leerstijlen, groeimogelijkheden en groepsrollen. De inzichten zijn daarna perfect te gebruiken voor het vergroten van de samenwerkingskracht, persoonlijk- en functionele effectiviteit.

Ben jij een action learner? Test hier