Bijeenkomsten op toplocaties

Een belangrijk onderdeel van de leerfilosofie van de ALA is de omgeving waarin geleerd wordt. Een perfecte locatie daagt uit om ervaringen en ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren en te motiveren. Verbinden en versterken zijn woorden die ons op het lijf geschreven staan.

Een trainingslocatie levert dus een belangrijke bijdrage aan een geweldige leerervaring. Vanzelfsprekend selecteren wij al onze locaties met zorg. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruikgemaakt van moderne faciliteiten die goed bereikbaar zijn met auto of OV en ruime parkeerplaatsen hebben. Ook heeft iedere locatie uitstekende cateringfaciliteiten.

Onze trainingslocaties 

De ALA kent de volgende opleidings- en trainingsplaatsen. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

De Melkfabriek – Hilversum

ALA
Larenseweg 32
1221 CN Hilversum
Telefoon: 035-5445894

Werken en leren in de Melkfabriek is een feest: de gerenoveerde industriële fabriekshal uit de jaren vijftig  staat garant voor een dynamische leeromgeving. De imposante schaaldaken geven een prachtig uitzicht en de hoge ruimtes zijn trendy ingericht. Hier worden in de basis al onze programma’s gegeven. 

           Melkfabriek Hilversum

AUTO
Vijf minuten vanaf de A1 of A27

PARKEREN
Openbare parkeerplaatsen:
Voor de Melkfabriek zijn er openbare parkeerplaatsen (betaald parkeren). Voor mindervalide bezoekers hebben wij parkeergelegenheid aan de zijkant van de Melkfabriek bij Larenseweg 30.

Gratis parkeren
U kunt op het parkeerdek van de Jumbo gratis parkeren (adres: Larenseweg 155 te Hilversum). Onze locatie bevindt zich op 200 meter loopafstand.

Parkeren & opladen:
Als u de route vanaf de snelweg volgt, ziet u ter hoogte van onze locatie De Melkfabriek aan de linkerhand, de ingang van de parkeergarage, U kunt zich melden bij de intercom. In de parkeergarage zijn enkele oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. De benodigde laadpas is af te halen bij de informatiebalie van de Melkfabriek.

TREIN
De Melkfabriek ligt op 5 minuten lopen van het NS station Hilversum CS.

WIFI
Gratis onbeperkt wifi

BCN – Rotterdam

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 – 7271020

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station vindt u BCN Rotterdam. Door de strategische ligging is deze locatie ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

BCN Rotterdam

 

 

 

 

 

AUTO
Twee minuten vanaf de A20
PARKEREN
Je kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.
TREIN
BCN ligt op circa 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station Rotterdam Alexander.
WIFI
Gratis onbeperkt wifi

Regardz Nieuwe Buitensociëteit –  Zwolle

Stationsplein 1,
8011 CW Zwolle
Tel: 038-426 0260

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is de multifunctionele vergaderlocatie van Zwolle en omgeving. Het is een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle en de perfecte plek voor onze trainingen.

Zwolle

 

 

 

 

AUTO
Vijf minuten vanaf de A28, volg wegaanduidingen richting station. Voor uw navigatie: Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle.
PARKEREN
Parkeergarage/parkeerterrein betaald parkeren
TREIN
Deze locatie is op 1 minuut loopafstand van het Zwolle Centraal Station
WIFI
Gratis onbeperkt wifi

Op afstand? Blijven ontwikkelen? klik hier!