• 8 januari 2020
 • 4 dagen
 • Hilversum
 • € 1.695,00 excl. BTW en arrangementskosten
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR ACTION LEARNING COACH

ACTION LEARNING COACH

Wil jij als teamcoach een pro-actieve en duurzame bijdrage  leveren aan organisatieveranderingen, het teamwork verbeteren en tegelijk werken aan persoonlijke ontwikkeling?

Deze training geeft je de unieke mogelijkheid om je te certificeren als Action Learning Coach. Je leert d.m.v. de action learning leermethode teams te coachen, actie gerichte programma’s te organiseren, verschillende teamrollen te vervullen en tegelijkertijd je persoonlijke vaardigheden aan te scherpen.

Samen leren is een effectieve manier om je organisatie/team een stap verder te helpen. Toch is het niet zo eenvoudig om d.m.v. de Action Learning  probleemoplossende- en (zelfsturende) teams te faciliteren.

Action learning trainingen voorbereiden, leerdoelen formuleren, groepsprocessen faciliteren en reflecteren? Al deze aspecten komen aan bod tijdens deze intensieve, maar inspirerende training.

Ontwikkel je teamcoachvaardigheden

Faciliteer teams in verandering

Krijg mensen sneller in beweging door jouw unieke coach aanpak

Creëer zelfsturing en vergroot eigenaarschap

Resultaat

 • Je bent bent in staat om Action Learning teams te coachen
 • Je kunt op een juiste wijze Action Learning programma’s organiseren
 • Je verbindt leren en presteren (leertransfer)
 • Je kunt effectief interventies plegen op team- en individueel niveau
 • Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden: faciliteren, samenwerken, dialoog aangaan, feedback geven, gerichte vragen stellen en je kunt passende action learning werkvormen inzetten
 • Je bent in staat om het probleemoplossend vermogen van teams te verhogen
 • Je leert een Action Learning Programma te ontwikkelen en succesvol in een organisatie te integreren
 • Je wordt persoonlijk effectiever in je rol als coach en over je bijdrage aan het resultaat.

Voor wie?

Deze training is uitstekend geschikt voor iedereen die zich als Action Learning Coach wil ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig coach, senior leidinggevende, HR-adviseur, professional, teammanager, schoolleider, sales- en projectleider, etc.

Om te in te kunnen schrijven voor dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist, wel is de training Action Learning Practitioner gewenst.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Certified Action Learning Coach (CALC)

Heb je zowel de training Action Learning Practitioner als de training Action Learning Coach gevolgd, dan  is het mogelijk om Certified Action Learning Coach van het World Institute for Action Learning (WIAL) te worden. Lees meer?

Registers

Schoolleidersregister PO

Deze training is opgenomen in het herregistratie register van het Schoolleidersregister PO en dekkend bevonden voor de deelthema’s: ‘Omgaan met verschillen als team’, ‘Omgaan met verschillen en samenwerking’ en ‘Omgaan met verschillen vertaald naar de organisatie’ van het professionaliseringsthema ‘Omgaan met verschillen’. 

Registerleraar.nl

Action Learning Coach is registratienummer ZwL6QcHwfD is valide bevonden door de registercommissie met 112 registeruren.

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

Informatie/contact

Ben jij een action learner? Test hier