• 9 september 2020
  • 09.30 - 16.30 uur
  • regio Hilversum
  • € 495,00 BTW vrijgesteld
NU AANMELDEN VOOR Action Learning Introductie

Action Learning Introductie

Wil je kennismaken met de mogelijkheden die Action Learning te bieden heeft? In één dag verdiepen, leren, ontdekken, ervaren en ook gewoon veel plezier hebben?

Een dag die voorbij vliegt, vol nieuwe inzichten, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen. Die training wordt gegeven door een internationaal geregistreerd Master Coach Action Learning.

Je hebt kennisgemaakt met de grondbeginselen van Action Learning en je neemt een mooie set basistechnieken mee naar huis. Je leert vaardigheden om gedragspatronen te doorzien en weet samenwerking in teams te optimaliseren. Het is tevens een prima start voor bijvoorbeeld de training Registered Action Learning Coach.

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat Action Learning kan betekenen voor de persoonlijke-, team en organisatieontwikkeling.

Doelgroep en resultaat

Deze training is voor iedereen die kennis wil maken met de bewezen leerfilosofie Action Learning in de organisatie, het eigen team of de eigen afdeling.

Speel snel en slagvaardig in op de onderstroom van veranderen

Gebruik de Action learning-aanpak om het werk te organiseren

Leer stap-voor-stap te verbeteren en door te experimenteren

Certificaat en vrijstelling

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Action Learning Introductie’. Je krijgt ook vrijstelling voor de 1e dag van de training Action Learning Practitioner.

Vervolg? Register Action Learning Coach (RALC) | register & titel

Je wordt in het IRALPRO register Lees meer opgenomen en je mag de beroepstitel RALC achter je naam voeren als:

  • je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
  • Je zowel Action Learning Practitioner als Action Learning Coach hebt afgerond
  • Je de eindopdracht met minimaal een voldoende beoordeeld

Vrijstelling: Heb je een Action Learning MBA of gelijkwaardig Action Learning Programma afgerond, dan kun je vrijstelling krijgen voor de training Action learning Practitioner.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als team-ontwikkelingstraject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens als maatwerk worden aangeboden.

Contact/informatie

Op afstand? Blijven ontwikkelen? klik hier!