• 3 december 2019
  • 09.30 - 16.30 uur
  • Hilversum
  • € 495,00 excl. BTW en arrangementskosten
NU AANMELDEN VOOR Action Learning Lab

Action Learning Introductie

Lab | foundations | 1 dag

Action Learning Introductie is een korte training om de kracht en de voordelen van action learning (AL) te ervaren. Vergelijk het met het werken in een laboratorium (lab): je ontdekt, onderzoekt en overdenkt.

In een veilige omgeving krijg je nieuwe inzichten hoe je praktijkvraagstukken kunt oplossen, leer je allerhande vaardigheden en word je gestimuleerd en geïnspireerd. Hier wordt de basis gelegd voor veranderingen, die je in de praktijk direct kunt inzetten en vergroten.

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat Action Learning kan betekenen voor de persoonlijke-, team en organisatieontwikkeling.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Doelgroep en resultaat

Geen specifieke vooropleiding nodig. Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn of haar Action Learning vaardigheden wil ontwikkelen.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het Action Learning Academy certificaat ‘Action Learning Foundations’.

ICF International Coach Federation

De ICF heeft deze training 4 CCE punten toegekend.

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als team-ontwikkelingstraject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens als maatwerk worden aangeboden.

Contact/informatie

Ben jij een action learner? Test hier