• 18 januari 2021
  • 09.30 - 16.30 uur
  • regio Amersfoort
  • € 295,00 BTW-vrij.
    Zie investering.
NU AANMELDEN VOOR Introductie Actieleren

Actieleren | introductie

Wil je kennismaken met de mogelijkheden die Actieleren te bieden heeft? In één dag verdiepen, leren, ontdekken, ervaren en ook gewoon veel plezier hebben?

Een dag die voorbij vliegt, vol nieuwe inzichten, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen.

In één dag leren wat Actieleren kan betekenen voor complexe probleemoplossing en krachtig teamwork.

De training wordt gegeven door een Master Coach Actieleren.

Doelgroep en resultaat

Deze training is voor iedereen die kennis wil maken met de bewezen leermethode Actieleren in de organisatie, het eigen team of de eigen afdeling.

Je hebt kennisgemaakt met de grondbeginselen van Actieleren en je neemt een mooie set basistechnieken mee naar huis. Je leert vaardigheden om gedragspatronen te doorzien en weet samenwerking in teams te optimaliseren. Het is tevens een prima start voor bijvoorbeeld de training Practitioner Teamcoach Actieleren.

Certificaat en vrijstelling

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Introductie Actieleren’. Je krijgt ook vrijstelling voor de 1e dag van de training Practitioner Teamcoach Actieleren.

Studiewijze Actieleren

De Actieleermethode onderscheidt zich doordat je in kleine leergroepen gelijktijdig werkt aan jouw eigen actuele praktijkvraagstukken en gelijktijdig werkt aan je persoonlijke leerbehoefte en krachtig teamwork.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als teamontwikkelingstraject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en of de organisatiewens als maatwerk worden aangeboden.

Contact/informatie