• 9 september 2020
  • 09.30 - 16.30 uur
  • Hilversum
  • € 395,00 excl. BTW en arrangementskosten
NU AANMELDEN VOOR Action Learning Introductie

Action Learning Introductie

Wil je kennismaken met de mogelijkheden die Action Learning te bieden heeft? In één dag verdiepen, leren, ontdekken, ervaren en ook gewoon veel plezier hebben?

Een dag die voorbij vliegt, vol nieuwe inzichten, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen. Die training wordt gegeven door een internationaal geregistreerd Master Coach Action Learning.

Je hebt kennisgemaakt met de grondbeginselen van Action Learning en je neemt een mooie set basistechnieken mee naar huis. Je leert vaardigheden om gedragspatronen te doorzien en weet samenwerking in teams te optimaliseren. Het is tevens een prima start voor bijvoorbeeld de training Registered Action Learning Coach.

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat Action Learning kan betekenen voor de persoonlijke-, team en organisatieontwikkeling.

Doelgroep en resultaat

Deze training is voor iedereen die kennis wil maken met de bewezen leerfilosofie Action Learning in de organisatie, het eigen team of de eigen afdeling.

Speel snel en slagvaardig in op de onderstroom van veranderen

Gebruik de Action learning-aanpak om het werk te organiseren

Leer stap-voor-stap te verbeteren en door te experimenteren

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Action Learning Practitioner’ (ALP1).

Vervolg Registered Action Learning Coach

Afhankelijk van je vooropleiding of ervaring is het mogelijk na deze training direct door te stromen naar de training Action Learning Coach. Na succesvolle afronding hiervan wordt je dan Registered Action Learning Coach. Lees hier meer

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als team-ontwikkelingstraject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens als maatwerk worden aangeboden.

Contact/informatie

CORONA-CRISIS? WIJ BIEDEN VIRTUAL CLASSROOMS