Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

weer inspirerend, met praktische bruikbare punten.

Practitioner Teamcoach Actieleren
/ 8,0
4

Mijn ervaring was at het deels een herhaling was van wat tijdens de training AL coach had geleerd. Dit was goed omdat het een jaar geleden was. Wederom is het praktische deel, het daadwerkelijk oefenen, erg leerzaam. doordat er nieuwe deelnemers waren die voor het eerst met AL te maken hadden zag ik wat ik inmiddels geleerd had. Voelde goed!!

Inspirerende training die je leert hoe je zonder externe experts problemen kunt oplossen in je organisatie

Practitioner Teamcoach Actieleren
/ 10,0
5

Geweldige training waarin theorie en praktijk haasje-over doen en je als deelnemer leert en ervaart hoe je met behulp van Action Learning zelforganiserend problemen op kunt lossen.

Een mooie manier om verdieping te vinden in de techniek om action learning toepasbaar te maken!

Practitioner Teamcoach Actieleren
/ 8,0
4

Ik vond het een prettige manier om opnieuw kennis te maken met het fenomeen “action learning” en herontdekte de kracht van het vragen stellen waarbij je tot de kern van het probleem komt om vervolgens dan pas met de oplossing als team aan de slag te gaan.

Een veranderproces waarbij de groep, door middel van een dialoog, nieuwe inzichten verkrijgt. De werksituatie wordt daarbij een gezamenlijke leersituatie waarbij het creatieve, probleemoplossend vermogen van de organisatie toeneemt.

Ideale combinatie van theorie en praktijk

Practitioner Teamcoach Actieleren
/ 9,0
5

Action Learning moet je vooral zelf ervaren door het te doen. De opleiding biedt een fijne combinatie van de principes van action learning met aan het eind een oefensessie die ‘ smaakt’ naar meer!