• 2021
 • 2 dagen of 4 avonden (zie plaats & data)
 • regio Hilversum
 • € 995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Basistraining Leidinggeven

Basistraining Leidinggeven

Essentiële management vaardigheden in 2 dagen

Ben je doorgegroeid naar een leidinggevende functie vanwege je inzet, talent en motivatie? Ben je op zoek hoe je praktisch leiding kunt geven op de werkvloer? Dan word je geacht om naast je eigen werk medewerkers aan te sturen; een nieuw maar interessant vakgebied. 

Wil je of ben je net gaan leidinggeven? Ben je op zoek naar praktische vaardigheden en kennis om je rol als leidinggevende verder te professionaliseren? Wil je leren om je medewerkers te motiveren en op een prettige wijze aan te sturen? Dan is deze training de juiste keuze.

Je resultaat

 • Je leert op een gestructureerde wijze leiding te geven
 • Je ontdekt verschillende stijlen van leidinggeven
 • Je versterkt je eigen persoonlijke aanpak van leidinggeven
 • Je leert omgaan met weerstand, situaties en afwijkende karakters van mens
 • Je weet hoe je jouw medewerkers moet aansturen, waarbij je d.m.v. actieleren specifieke motivatietechnieken uitstekend kunt inzetten
 • Je wordt een volwaardiger gesprekspartner van het hoger management

Doelgroep

Deze uitdagende en complete training is bijzonder geschikt voor (aankomend) teamleiders, iedereen die een uitvoerende ploeg aanstuurt, uitvoerders, supervisors, projectleiders of verkoopleiders en die praktische kennis en vaardigheden zoeken om deze leidinggevende rol optimaal in te vullen.

Wie is mijn trainer?

Om de impact van de training te vergroten, werken we met ervaren en praktijkgerichte trainers. Door hun expertise maken zij de aansluiting met de praktijk van de deelnemers. Zij helpen je om je kennis te vergroten en je vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de Actieleer-aanpak. Dat is een veilige én confronterende trainingsmethode die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van je handelen en gedrag. En dat doen we zo praktijkgericht, dat je je leerdoelen behaalt en zodoende succesvoller wordt in leidinggeven.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Basistraining Leidinggeven’.

Aanpak Actieleren

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Merk je dat oude gewoontes ongemerkt weer binnen sluipen en wil je de eerder opgedane kennis weer opfrissen?

Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten. Zij delen nieuwe inzichten, ervaringen en leerwensen en geven praktische handvatten mee om deze te verbinden en te borgen aan de dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

De Action Learning Academy heeft een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals een virtual classroom, online coaching, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Incompany 

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de opleidingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

CONTACT