• 2 november 2019
  • 10 bijeenkomsten | 6 maanden
  • Hilversum
  • €3.995,- excl. BTW
Nu aanmelden voor Bedrijfskunde post-HBO

Post-HBO Bedrijfskunde

Je bent op zoek naar brede bedrijfskundige kennis en inzicht. In deze opleiding leer je vanuit de missie en visie van de organisatie te kijken naar het effect op concurrenten, klanten en de positie die de organisatie in de markt inneemt.

Met de opleiding Bedrijfskunde leer je o.a. de organisatie te verbinden met de ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld. Je leert hoe je hierop zorgvuldig inspeelt, waardoor de organisatie wendbaar, flexibel en toekomstbestendig wordt.

Je leert gemaakte plannen efficiënt te organiseren en uit te voeren. Naast kennis krijg je dus ook de interpersoonlijke vaardigheden die je in de praktijk nodig hebt om als integraal managers te kunnen opereren.

Een integrale benadering van bedrijfsvoering is de essentie van bedrijfskunde en vormt dan ook de kern van dit zeer gewaardeerde post-hbo programma. Je maakt kennis met de leermethodiek Action Learning, bedrijfskundige concepten, teamwork, leiderschap en de toepassingen ervan. Je inzicht in het functioneren van organisaties, samenwerkingen en zelfsturend vermogen wordt vergroot.

Deze opleiding bestaat uit 5 modules en een masterclass. De action learning aanpak van dit programma is erop gericht dat je deze uitstekend kunt combineren met werk en privé.

De opleiding tilt je naar een hoger niveau en maakt je een beter gesprekspartner.

Combineert essentiële kennis met praktische vaardigheden

Verrijk je CV met een hoog gewaardeerd diploma en topdocenten uit de praktijk

Resultaat

  • Je bent als bedrijfskundige in staat om vanuit een helicopterview uw organisatie te analyseren en waar nodig te optimaliseren.
  • Je hebt je bedrijfskundige kennis en ervaring naar een hoger niveau gebracht
  • Je kunt trends en ontwikkelingen signaleren en hier strategisch op inspelen
  • Je hebt inzicht in het initiëren en implementeren van verandering en het effect op het gedrag en leiderschap van jezelf en medewerkers
  • Je kunt gedegen adviezen geven over strategische vraagstukken en bedrijfskundige processen
  • Je bent een betere gesprekspartner voor de stakeholders

Doelgroep

Deze post-HBO-opleiding is bedoeld voor (sales)managers, teamleiders, adviseurs, projectleiders en professionals die zich willen ontwikkelen op bedrijfskundig gebied. Minimaal MBO+/HBO denk- en werkniveau.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Praktijkopdracht & diploma

De deelnemers werken gedurende de opleiding aan integrale praktijkopdracht, waarin de opgedane kennis en inzichten toepast worden op de organisatie en reflecteert je op je eigen ontwikkeling. Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je van de ALA het diploma Post-HBO Bedrijfskunde.

Contact 

Ben jij een action learner? Test hier