Certified Action Learning Coach (WIAL)

Het is een maatschappelijk en persoonlijk belang dat de ontwikkeling van mensen beloond worden met diploma’s of certificaten die waardevol en waardevast zijn. In onze visie wordt de waarde van een diploma of certificaat in hoge mate bepaald door de kwaliteit van het opleidingsprogramma, examinering en beoordelingen.

Onderzoek toont aan dat een belangrijke succesfactor voor Action Learning-programma’s een opgeleide Action Learning coach is. Steeds meer organisaties willen hun programma’s en/of verandertrajecten gefaciliteerde zien door gecertificeerdeAction Learning coaches (CALC).

De Action Learning Academy (WIAL NL) is de enige certificerende instelling voor Action Learning. Om deze reden bieden wij onze deelnemers de mogelijkheid als certificerende instantie om officieel World Institute for Action Learning (WIAL) gecertificeerd te worden.

Certificeringskosten

Heb je de training Action Learning Practitioner en Coach afgerond kun je internationaal gecertificeerd worden. Dit kan via de WIAL NL. De kosten bedragen in 2019 €100,00

Registerproces

Register Certified Action Learning Coaches

Register

Ben jij een action learner? Test hier