Ervaringen

Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Zeer nuttig, direct toepasbaar en leerzaam

Creatief problemen oplossen
/ 8,0
4

De training heeft mijn bewustzijn weer gewekt hoe belangrijk het is om vragen te stellen en om goed te luisteren. Dat het belangrijk is om je hoofd leeg te maken en niet te oordelen. Het is fijn om in de veiligheid van een kleine groep te oefenen en van elkaar te leren. Judith geeft daar ook alle ruimte voor. Ook de periode tussen de trainingsdagen helpt om volop met het geleerde aan de slag te gaan. Lekker praktisch! Ik beveel de training zeker aan!

Direct toepasbaar, concreet & erg nuttig

Creatief problemen oplossen
/ 8,0
4

Heel nuttige training, de verruiming in het gesprek die het stellen van vragen kan opleveren en waar het het gesprek dood kan slaan. De trainer Judith Molle is zeer vaardig, flexibel, weet goed te schakelen in het groepsproces. De training doet wat hij belooft: het heeft me de kracht van vragen stellen doen ervaren, met goede theoretische onderlegging. Daar pluk ik in mijn dagelijks werk direct de vruchten van, want het is direct toepasbaar en lekker concreet.

Verrijkend en blikverruimend

Creatief problemen oplossen
/ 9,0
5

De training was voor mij bijzonder nuttig omdat het mij verdieping gegeven heeft in de verschillende soorten van vragen stellen, creativiteit bevorderen en gesprekstechnieken. Door de oefeningen heb ik goed kunnen merken wat het verschil is in de verschillende vraagstellingen en technieken. Mijn verwachting is dat het geleerde zal beklijven door de vele oefeningen. Ook het persoonlijke actieplan brengt blijvende aandacht voor het geleerde met zich mee.

Bijzondere leerervaring

Creatief problemen oplossen
/ 9,0
5

De trainster Judith Molle is top. Heb enorm veel geleerd van vragenstellen en door dit te vertalen in een vraaggestuurde aanpak als leidinggevende is de communicatie met mijn teamleden en collega managers enorm verbeterd.

CORONA-CRISIS? WIJ BIEDEN VIRTUAL CLASSROOMS