• 9 februari 2021
 • 6 maanden
 • regio Hilversum
 • € 3.495,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Creative Leader

Certified Creatief Leiderschap | post HBO

Een stevige basis voor toekomstgericht leiderschap!

Wil jij als leidinggevende, ondernemer of professional je leiderschapspotentieel ontdekken en ontwikkelen? Dan zal dit gecertificeerde programma voelen als een warme deken.

Ontdek je leiderschapsprincipes en leer authentiek leiderschap vanuit jouw kwaliteiten effectief vorm te geven.

Deze inspirerende opleiding geeft je een stevige basis. Of je nu formeel of informeel invloed uitoefent.

“Een goed opgebouwd leiderschapsprogramma, waarin stevige managementkennis, coachingsvaardigheden en leiderschapsprincipes door Action Learning zijn verbonden”.

Word de leider die je mag zijn

Werken aan een FutureFit organisatie. Je hebt het roer in handen je doelstellingen in het vizier. Je hebt het gevoel dat het nóg beter kan en moet. Organiseren blijkt een vak en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de leider te worden die je mag zijn. Dit creatieve leiderschapsprogramma geeft je meer inzicht in jezelf, het team en of de organisatie.

Ontdek je eigen stijl

In deze inspirerende opleiding ga je op zoek naar jouw aanpak, creativiteit en stijl. Het programma voert je langs de achtergronden van leiderschap, invloed uitoefenen, communiceren, systematisch denken en handelen, zelfbewustzijn en veerkracht. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve en praktische opdrachten.

Resultaat

 • Weet hoe je de organisatie(groei) minder afhankelijk kan maken van de inbreng van de directie/MT
 • Leid teams door het proces van experimenteren. Bereik sneller jouw doelen met minder sturing
 • Verken en pas unieke leiderschapsbenaderingen toe voor verschillende scenario’s
 • Creëer psychologische veiligheid en creatieve ruimte voor medewerkers en teams en moedig een verscheidenheid aan perspectieven aan
 • Stel de voorwaarden op voor een open leercultuur van creativiteit en samenwerking
 • Breng nieuwe vaardigheden onder de aandacht door tastbare, realistische projectuitdagingen, zoals een leiderschapsplan en een verhaal om te delen.

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor leidinggevenden, managers, teamleiders, professionals en ondernemers.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau of
 • de training Creative Leadership Practitioner. Lees hier meer

Diploma, register en titel CM

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het Action Learning Academy certificaat Certified Creative Leadership, wordt je opgenomen in het CM-register van IRALPRO (International Registered Action Learning Professional) en mag je de beroepstitel CCL achter je naam voeren.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.Vanuit een grote diversiteit aan vakgebieden en branches worden de gelouterde ervaringen gedeeld. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

De Action Learning Academy heeft een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals een virtual classroom, online coaching, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

HIER INSCHRIJVEN