• 22 november 2019
 • 9-12 maanden
 • Hilversum
 • €4.995,00 excl. BTW
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Teammanager post-HBO

Certified Teammanager | post HBO

Als leidinggevende heb je een veelzijdige en complexe functie met verschillende verantwoordelijkheden. Je moet sterk in je schoenen staan, over voldoende vakkennis, cruciale rollen en vaardigheden beschikken.

(Aankomend) leidinggevende hebben een belangrijke brugfunctie in organisaties. Zij zijn cruciaal voor het slagen van de strategierealisatie, ijzersterk teamwork en coaching van medewerkers, een pittige uitdaging!

De post HBO opleiding ontwikkelt integrale managementkennis, coachings- en leiderschapsvaardigheden. Deze zijn nodig om je vak als leidinggevende optimaal uit te kunnen oefenen.

Integraal programma. Verbinden van de rollen manager, coach en leider

Ontwikkelen van een persoonlijke leiderschapsstijl afgestemd op de werkcontext.

Volledige post-HBO opleiding

Teammanagement is dus een vak! Een vak dat vraagt om bedrijfskundige inzichten, coachende vaardigheden, persoonlijk leiderschap en gedrag.

Resultaat

 • Je krijgt een brede bedrijfskundige kennis aangereikt van de diverse relevante vakgebieden
 • Je beheerst de stijlen van leidinggeven en weet open te communiceren
 • Je kunt de rollen van leider, coach, manager en trainer optimaal inzetten
 • Je weet je persoonlijke ambitie en die van de organisatie te verbinden
 • Je kunt strategische beslissingen inspirerend vertalen naar de werkvloer
 • Je bezit cruciale management- en coachvaardigheden
 • Je kunt realistische plannen en doelen stellen
 • Je bent een betere gesprekspartner voor het topmanagement en collega’s

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en bekwamen in het vak leidinggeven.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau. Heb je dat niet? Geen probleem, dan kun je gebruikmaken van een zelfstudieprogramma om jezelf de benodigde voorkennis eigen te maken.

Studiewijze Action Learning

Het programma bestaat uit interactieve gastcolleges, intensieve begeleiding, bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten met topdocenten en –experts en action learning set bijeenkomsten. Vanuit een grote diversiteit aan vakgebieden en branches worden de gelouterde ervaringen gedeeld.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Diploma en titel CTM

Als je het programma Certified Teammanager succesvol hebt afgerond ontvang je het post-HBO diploma Certified Teammanager en mag je de titel CTM achter je naam voeren.

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie dekkend bevonden bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s: ‘Professionele leergemeenschap’ uit het thema ‘Kennis & Kwaliteitsontwikkeling’,  ‘Organisatie van de school‘, ‘HR-beleid‘ en ‘Bedrijfsvoering, financiën en huisvesting‘, ‘Regie en Strategie‘ en de deelthema’s ‘Omgaan met verschillen als team‘ en Omgaan met verschillen en samenwerking’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen‘.

 

Ben jij een action learner? Test hier