• 9 oktober 2020
 • 12 bijeenkomsten
 • Hilversum
 • € 4.995,00 excl. BTW
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Manager | post-HBO

Certified Manager (CM) 

Als (aankomend) leidinggevende heb je een veelzijdige brugfunctie met complexe uitdagingen. 

De Action Learning Academy onderscheidt drie noodzakelijke rollen als leidinggevende, namelijk die van leider, coach en manager.

Deze opleiding ontwikkelt niet alleen bedrijfskundige kennis, coachings- en leiderschapsvaardigheden, maar daagt je ook uit om eigen praktijkvraagstukken op te lossen. Wij noemen dit boter bij de vis.

Integraal management-, coach- & leiderschapsprogramma. 

Ontwikkelen van cruciale vaardigheden afgestemd op de werkcontext.

Volledige post-HBO opleiding

Resultaat

 • Je hebt een brede bedrijfskundige kennis ontwikkelt van diverse relevante vakgebieden
 • Je beheerst verschillende stijlen van leidinggeven
 • Je kunt de rollen van leider, coach, manager en trainer inzetten
 • Je kunt je persoonlijke ambitie en die van de organisatie verbinden
 • Je kunt strategische beslissingen vertalen naar de werkvloer
 • Je bezit management- en coachvaardigheden
 • Je kunt realistische plannen en doelen stellen
 • Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevende

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor teamleiders, managers, coördinatoren, projectleiders, schoolleiders, onderwijs- en zorgmanagers, account managers, procesmanagers, etc.

De opleiding is ook uitermate geschikt voor hoog opgeleide professionals die doorontwikkelen als leidinggevende.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau. Heb je dat niet? Geen probleem, dan kun je gebruikmaken van een zelfstudieprogramma om jezelf de benodigde voorkennis eigen te maken.

Diploma, register en titel CM

Als je het programma Certified Manager succesvol hebt afgerond ontvang je het ALA post-HBO diploma Certified Manager, wordt je opgenomen in het CM-register van IRALPRO (International Registered Action Learning Professional) en mag je de beroepstitel CM achter je naam voeren.

Studiewijze Action Learning

Het programma bestaat uit interactieve gastcolleges, intensieve begeleiding, Virtual Classrooms, bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten met topdocenten en –experts en action learning set bijeenkomsten. Vanuit een grote diversiteit aan vakgebieden en branches worden de gelouterde ervaringen gedeeld.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Online leeromgeving

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests, Virtual Classroom en filmpjes). Meer weten over onze aanpak en studiewijze. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie dekkend bevonden bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s: ‘Professionele leergemeenschap’ uit het thema ‘Kennis & Kwaliteitsontwikkeling’,  ‘Organisatie van de school‘, ‘HR-beleid‘ en ‘Bedrijfsvoering, financiën en huisvesting‘, ‘Regie en Strategie‘ en de deelthema’s ‘Omgaan met verschillen als team‘ en Omgaan met verschillen en samenwerking’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen‘.

 

CORONA-CRISIS? WIJ BIEDEN VIRTUAL CLASSROOMS