• 9 oktober 2020
 • 6-9 maanden
 • Regio Hilversum.
 • € 4.995,00 BTW-vrij
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Manager | post-HBO

Certified Manager (CM) 

Welke samenwerkingsvorm past het beste bij je afdeling of team? Heb jij behoefte aan een stevig kader, zodat je straks diverse managementvraagstukken kunt oplossen? En wat maakt jou eigenlijk tot een succesvolle manager?

De post HBO opleiding Certified Manager voorziet in een concreet antwoord op deze vraagstukken. Je ervaart dat management een vakgebied is dat continu in ontwikkeling is, vooral in deze tijden waarin complexe veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Als (aankomend) leidinggevende heb je een veelzijdige brugfunctie met complexe uitdagingen.

De Action Learning Academy onderscheidt drie noodzakelijke rollen als leidinggevende, namelijk die van leider, coach en manager. Deze opleiding ontwikkelt niet alleen bedrijfskundige kennis, coachings- en leiderschapsvaardigheden, maar daagt je ook uit om eigen praktijkvraagstukken op te lossen. Wij noemen dit boter bij de vis.

Integraal management-, coach- & leiderschapsprogramma. 

Ontwikkelen van cruciale vaardigheden afgestemd op de werkcontext.

Volledige post-HBO opleiding

Resultaat

 • Je hebt een brede bedrijfskundige kennis ontwikkelt van diverse relevante vakgebieden
 • Je beheerst verschillende stijlen van leidinggeven
 • Je kunt de rollen van leider, coach, manager en trainer inzetten
 • Je kunt je persoonlijke ambitie en die van de organisatie verbinden
 • Je kunt strategische beslissingen vertalen naar de werkvloer
 • Je bezit management- en coachvaardigheden
 • Je kunt realistische plannen en doelen stellen
 • Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevende

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor teamleiders, managers, coördinatoren, projectleiders, schoolleiders, onderwijs- en zorgmanagers, account managers, procesmanagers, etc.

De opleiding is ook uitermate geschikt voor hoog opgeleide professionals die doorontwikkelen als leidinggevende.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau. Heb je dat niet? Geen probleem, dan kun je gebruikmaken van een zelfstudieprogramma om jezelf de benodigde voorkennis eigen te maken.

Diploma, register en titel CM

Als je het programma Certified Manager succesvol hebt afgerond ontvang je het ALA post-HBO diploma Certified Manager, wordt je opgenomen in het CM-register van IRALPRO (International Registered Action Learning Professional) en mag je de beroepstitel CM achter je naam voeren.

Studiewijze Action Learning

Het programma bestaat uit interactieve gastcolleges, intensieve begeleiding, Virtual Classrooms, bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten met topdocenten en –experts en action learning set bijeenkomsten. Vanuit een grote diversiteit aan vakgebieden en branches worden de gelouterde ervaringen gedeeld.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

De Action Learning Academy heeft een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals een virtual classroom, online coaching, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie dekkend bevonden bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s: ‘Professionele leergemeenschap’ uit het thema ‘Kennis & Kwaliteitsontwikkeling’,  ‘Organisatie van de school‘, ‘HR-beleid‘ en ‘Bedrijfsvoering, financiën en huisvesting‘, ‘Regie en Strategie‘ en de deelthema’s ‘Omgaan met verschillen als team‘ en Omgaan met verschillen en samenwerking’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen‘.

 

Op afstand? Blijven ontwikkelen? klik hier!