Hoger Management Programma

Investering: € 3.995,- incl.:

  • 8 bijeenkomsten en intensieve begeleiding
  • Literatuur/online leeromgeving
  • Jung Type assessment (persoonlijkheidsvoorkeuren)
  • Beoordelen praktijkopdrachten

Accommodatie- en arrangementskosten: het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en fris. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De locatie- en arrangementskosten bedragen € 37,50,- per dag of € 15,50 per avond. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

BTW: De totale investering vrijgesteld van BTW. Lees hier meer

Betaalwijze: Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Overige informatie

Studiebelasting 228 uur, 8 EC (European Credits). De studiebelasting bestaat uit contacturen (klassikaal/groep), voorbereiding, het maken van praktijk-, reflectie-opdrachten en een action learning eindopdracht.

Voorbereiding 4-6 uur per bijeenkomst. Doordat de deelnemers werken aan praktijkvraagstukken en daarnaast Action Learning projecten in de eigen organisatie uitvoeren, valt 40% van de studiebelasting samen met de werkagenda.

Duur: 8 daagse training van 09.30 – 16.30 uur. Doorlooptijd 6 maanden

Locatie: Hilversum.

Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

In company: deze training kunnen wij ook op maat maken voor jouw organisatie.

Annuleringsregeling

  • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
  • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.    

Fiscale aspecten van scholing

De overheid stimuleert scholing, daarom is het zinnig om als werkgever de mogelijkheden voor belastingvermindering of tegemoetkoming voor de studiekosten te onderzoeken. Voorwaarde: de studie of opleiding is gericht op het vervullen van een beroep in de toekomst of het op peil houden van vakkennis. Vaak kunnen studiekosten als zakelijke kosten worden opgevoerd. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

contact 

Op afstand? Blijven ontwikkelen? klik hier!