• 24 november 2020
 • 3- daagse training
 • regio Hilversum
 • € 1.495,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,5
NU AANMELDEN VOOR leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan Verandering

Hoe kun je een veranderproces succesvol laten verlopen en zo het team en de organisatie naar een hoger plan tillen? Hoe krijg je medewerkers mee? En in het verlengde hiervan: hoe bereik je soepel en gestroomlijnd het gewenste resultaat?

Je staat voor de uitdaging om veranderingen effectief en professioneel te leiden en de medewerkers op een goede manier te coachen. Vaardigheden zoals motiveren, betekenisvol communiceren, aanspreken en conflicthantering, zijn hierbij van groot belang.

In deze praktijkgerichte training leer je veranderingsprocessen vorm te geven,  bruggen te bouwen, een veranderplan te maken, weerstand te overwinnen en draagvlak te creëren.

Verandertrajecten succesvol naar de werkvloer vertalen.

Door action learning het probleemoplossend en -verandervermogen in een team verhogen

Een betere gesprekspartner worden

Resultaat 

 • Je leert om te gaan met weerstand van je medewerkers en weet draagvlak te creëren.
 • Je bent in staat effectieve interventies te ontwikkelen om de cultuur, de motivatie en het vertrouwen te versterken.
 • Je ontwikkelt je rol als veranderaar
 • Je bent in staat om de veranderbereidheid en verandercapaciteit van de organisatie/het team te vergroten.
 • Je bent in staat op professionele en inspirerende wijze leiding te geven aan de veranderprocessen.
 • Je hebt inzicht in de rol van communicatie bij veranderprocessen
 • Je bent in staat om een concreet veranderplan op te stellen.

Doelgroep 

Deze training is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het succesvol faciliteren van veranderingen.

Vooropleiding

Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HBO werk- en denkniveau gewenst.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het Action Learning Academy certificaat ‘Leidinggeven aan Verandering’.

Vrijstelling

Heb je de online training Management van Verandering succesvol afgerond krijg je vrijstelling voor de 1e dag van deze training.

Aanpak Actieleren

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Merk je dat oude gewoontes ongemerkt weer binnen sluipen en wil je de eerder opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten. Zij delen nieuwe inzichten, ervaringen en leerwensen en geven praktische handvatten mee om deze te verbinden en te borgen aan de dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

De Action Learning Academy heeft een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals een virtual classroom, online coaching, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.Lees hier meer

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

Herregistratie Schoolleidersregister PO en Registerleraar

 • Het programma is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema: “Leidinggeven aan verandering’ (volledig thema).
 • Deze training is opgenomen in het aanbod van het Registerleraar onder nummer 00801-03265

Lees hier meer