Investering opleiding: € 1.395,00 excl. BTW 

Inclusief: leskosten, studiemateriaal, toegang tot de online leeromgeving en beoordeling van de praktijkopdracht

Accommodatie- en arrangementskosten

De ALA regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De locatie- en arrangementskosten bedragen € 37,50,- (excl. btw) per dag of € 15,50 (excl. btw) per avond.

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. De hoogte van de BTW is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Studiebelasting 84 uur (3 European Credits). De studiebelasting bestaat uit contacturen (klassikaal/groep), voorbereiding, het maken van praktijk-, reflectie-opdrachten en action learning eindopdracht.

Voorbereiding: 4-6 uur per week. Doordat de deelnemers werken aan praktijkvraagstukken en daarnaast Action Learning projecten in de eigen organisatie uitvoeren, valt 40% van de studiebelasting samen met de werkagenda.

Groepsgrootte: Aantal deelnemers training Leidinggeven aan verandering: 6 -12.

Resultaat: Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het Action Learning Academy -certificaat.

Duur: 3 dagen van 09.30 – 16.30 uur

Locatie: Hilversum. Bij voldoende aanmeldingen ook Zwolle, Rotterdam.

Annuleringsregeling

  • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
  • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.
Ben jij een action learner? Test hier