• 17 mei 2021
 • 3 dagen
 • Regio Amersfoort
 • € 1.495,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 8,5
NU AANMELDEN VOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is voor iedereen die de persoonlijke- en  functionele effectiviteit wil vergroten en de invloed op de eigen omstandigheden wil aanwenden daar waar het kan.

Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontdek je kansen om je gedragspatronen te veranderen en geïnspireerd aan de slag te gaan in zowel het werk als privé leven.

Je ontwikkelt als mens en collega, en bent in staat om je persoonlijke doelen sneller te bereiken. Je brengt jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.

Incl. Jung Type assessment

Deskundige trainer

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie (werk & privé)

Meer innerlijke rust en voldoening

Resultaat

 • Je vergroot jouw persoonlijke kracht en maakt bewuste keuzes vanuit een stevige persoonlijke visie.
 • Je brengt jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen, waarden, kwaliteiten, overtuigingen en verlangens
 • Je ontwikkelt een visie op jouw rol in de organisatie en kunt effectiever opereren in diverse (werk)situaties
 • Je bent in staat om geïnspireerd keuzes te maken in werk en privéleven
 • Je leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten
 • Je beschikt over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit
 • Je biedt toegevoegde waarde aan jouw team, organisatie en privéleven
 • Je weet een Persoonlijk Effectiviteitsplan te maken

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschapskwaliteiten verder wil ontwikkelen, die een pas op de plaats willen maken, op zichzelf willen reflecteren en bereid zijn om op een dieper niveau naar zichzelf te kijken. Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het Action Learning Academy certificaat ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Aanpak Actieleren

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Merk je dat oude gewoontes ongemerkt weer binnen sluipen en wil je de eerder opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten. Zij delen nieuwe inzichten, ervaringen en leerwensen en geven praktische handvatten mee om deze te verbinden en te borgen aan de dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

De Action Learning Academy heeft een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals een virtual classroom, online coaching, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO & Registerleraar

 • Het programma is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’ (volledig thema). Herregistratiewaarde 35%
 • Het programma is opgenomen in het aanbod voor Registerleraar.nl onder nummer 00301-03764

Lees hier meer

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

Hier inschrijven