• 20 april 2020
  • 4 bijeenkomsten
  • Hilversum
  • €1.495,00 excl. BTW en arrangementskosten
  • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Praktisch Leidinggeven

Praktisch Leidinggeven 

Heb je of ambieer je een leidinggevende of coördinerende functie? Vraag je je af hoe medewerkers worden gemotiveerd? Wil je direct aan de slag met allerlei aspecten van management, coachen en leidinggeven?

De operationeel leidinggevende speelt een belangrijke rol in het functioneren van organisatie als geheel en wordt er van je verwacht dat je de strategie weet te vertalen naar concrete acties op de werkvloer

Betere resultaten door het verbinden van doelen, prestaties en gedrag 

Ontwikkelen manager, coach en leiderschapsrol

Action Learning als uniek trainingsconcept

In deze veelzijdige training worden alle facetten van het operationeel management behandeld. Je ontwikkelt leiderschap, krijgt kennis van de processen, cultuur, bedrijfsvoering, teamontwikkeling en je gaat praktisch aan de slag met deze inzichten.

Kortom, een onderscheidende training voor (aankomend) leidinggevenden waar je op een uitdagende manier, onder leiding van praktijkdocenten, met de onderwerpen bezig bent die er toe doen én waarbij je tegelijk praktijkvraagstukken oplost. Boter bij de vis.

Resultaat 

  • Je krijgt meer bedrijfskundige kennis t.a.v. strategie, bedrijfsvoering, HR in de lijn, leidinggeven en teamwork
  • Je ontwikkelt de rollen van leider, manager en coach
  • Je leert de onderstroom, zoals emoties, verwachtingen, ongeschreven regels, etc. herkennen
  • Je beschikt over de juiste communicatieve- en managementvaardigheden om je doelen te bereiken
  • Je kent je sterke en zwakke punten als leidinggevende
  • Je wordt een betere gesprekspartner voor collega’s en medewerkers.

Doelgroep en vooropleiding

Je bent op zoek naar een brede, maar praktijkgerichte training en wil je verder ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en managementvaardigheden. Op dit moment geef je leiding aan een team of je gaat dat in de toekomst doen.

Inzet en motivatie zijn echter de belangrijkste voorwaarden om toegelaten te worden tot deze training. De training biedt je een uitstekende voorbereiding op een eventueel vervolg naar de post-HBO opleiding Certified Manager. Lees hier meer

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk. Vanuit een grote diversiteit aan vakgebieden en branches worden de gelouterde ervaringen gedeeld.

Online leeromgeving

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze aanpak en studiewijze  Lees hier meer

Certificaat 

De training wordt afgerond met een praktische eindopdracht. Na een succesvolle afronding ontvang je van de Action Learning Academy het zeer gewaardeerde certificaat ‘Praktisch Leidinggeven’.

Incompany 

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de opleidingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

CONTACT

CORONA-CRISIS? WIJ BIEDEN VIRTUAL CLASSROOMS