SEAL Program

Investering: € 3.995,- vrij van BTW* en incl. locatie- en arrangementskosten (onbeperkt koffie, thee, fris, water en een uitgebreide lunch). De investering bestaat uit:

  • 8 bijeenkomsten en intensieve begeleiding
  • Literatuur/online leeromgeving
  • Jung Type assessment (persoonlijkheidsvoorkeuren)
  • Beoordelen praktijkopdrachten

*De Action Learning Academy is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daardoor is de investering vrijgesteld van btw.

Betaalwijze: Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Studiebelasting 228 uur, 8 EC (European Credits). De studiebelasting bestaat uit contacturen (klassikaal/groep), voorbereiding, het maken van praktijk-, reflectie-opdrachten en een action learning eindopdracht.

Voorbereiding 4-6 uur per bijeenkomst. Doordat de deelnemers werken aan praktijkvraagstukken en daarnaast Action Learning projecten in de eigen organisatie uitvoeren, valt 40% van de studiebelasting samen met de werkagenda.

Duur: 8 daagse training van 09.30 – 16.30 uur. Doorlooptijd 6 maanden

Locatie: Hilversum.

Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

Resultaat: Heb je de gehele training gevolgd en en is je eindopdracht voldoende beoordeeld, dan ontvang je een officieel Action Learning Academy-certificaat.

In company: deze training kunnen wij ook op maat maken voor jouw organisatie.

Annuleringsregeling

  • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
  • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.    

contact 

Ben jij een action learner? Test hier