• 16 mei 2019
  • 2 dagen
  • Hilversum
  • € 1.095,00 vrij van BTW; incl. accommodatie- en arrangementskosten
DIRECT INSCHRIJVEN

Time Management

Word je regelmatig geconfronteerd met situaties waarin je onder druk prioriteiten moet stellen, moet delegeren, last hebt van interrupties tijdens je werk of het gevoel hebt tijd te kort te komen? ‘s Avonds en in het weekend nog werken terwijl de partner/collega tijd besteedt aan het gezin, sport en hobby’s?

Time management is een antwoord op toenemende werkdruk en een overvolle agenda.

In deze training borg je de basis voor je time management en leer je betere doelen te stellen, te plannen en heldere prioriteiten te bepalen. Je leert rust in je agenda te creëren, een gezonde werk-privébalans aan te houden en in minder tijd meer resultaat te behalen. Het helpt om keuzes te maken, prioriteiten te stellen, te plannen en organiseren en tijdrovende gewoontes doorbreken.

Tijdens deze training krijg je handvatten voor een helder hoofd, meer overzicht over jouw werkzaamheden, tijdsbesteding en krijg je meer plezier in het werk.

Resultaat

  • Je leert de factoren kennen die je balans in werk en privé beïnvloeden
  • Je kunt meer structuur in je werk, mail en taken aan brengen en houden
  • Je stelt prioriteiten, delegeert en zegt zo nodig nee
  • Je bent in staat betere keuze te maken in jouw prioriteiten
  • Je weet structuur aan te brengen
  • Je leert knelpunten te herkennen in je werkzaamheden en oplossingen vinden voor tijdverslinders en energievreters.
  • Je hebt jezelf versterkt in time management

In deze interactieve training zal de nadruk liggen op het meer doen in minder tijd. Korte theoretische inleidingen worden afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen. De opgedane vaardigheden kunnen direct in de eigen praktijk toegepast worden.

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die zijn/haar vaardigheden op het gebied van time management wil verbeteren, die productiever met zijn/haar tijd wil omgaan en meer balans wil krijgen tussen werk en privé.

Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Intake training

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Hierin worden je persoonlijke en functionele leerdoelen en aandachtspunten in kaart gebracht. Op basis van de intake zal de trainer je action learning opdrachten verdiepen door rekening te houden met je achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het Action Learning Academy certificaat ‘Time Management’.

Action Learning

Action learning wordt extra gestimuleerd door praktijkvraagstukken centraal te laten staan. Een open en kritische houding ten opzichte van jezelf bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit en het succes van de training.

Tijdens de bijeenkomsten wissel je praktijkervaringen uit naar aanleiding van de behandelde stof en je leervragen en doelen. Daarnaast werk je vanuit gerichte praktijkopdrachten en oefeningen die je van de docent ontvangt.

Action learning opdracht: je maakt een actieplan. Op de laatste trainingsdag worden deze plannen besproken en ontvang je van de trainer en medecursisten praktische tips en persoonlijke adviezen.

Online leeromgeving/E-Campus

De Action Learning Academy heeft een moderne online leeromgeving. Deelnemers kunnen leren wanneer en waar ze willen en kunnen specifieke competenties verder aanscherpen. Door ons virtuele netwerk wisselen conceptueel leren en action learning elkaar moeiteloos af.

De e-campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

Meer informatie of contact

Ben jij een action learner?