Talent zoekt inspirerende werkomgeving?

De ALA wil (inter)nationaal leeroplossingen aanbieden. Centraal staat binnen Action Learning het leren en presteren verbinden binnen organisaties en aantoonbaar de resultaten en de ontwikkeling van mensen en teams verbeteren.

De ALA heeft een dynamische en innovatieve cultuur met veel aandacht voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Het kantoor van onze succesvolle organisatie is gevestigd in Hilversum. Wij bieden een breed cursusprogramma aan onder andere op het gebied van management, action learning, communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

De ALA bouwt met een klein enthousiast team voortdurend aan de vormgeving en kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Dit vraagt flexibiliteit, inzet en samenwerking met collega’s binnen de ALA.

Als parttimer krijg je de kans om in korte tijd werkervaring op te doen en een mooie bijdrage te leveren aan een bijzondere organisatie met een unieke ambitie, waar persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit, begeleiding en werkplezier centraal staat.

Stage onderwijs/opleidingskunde

Stage marketing & communicatie

Interesse?

De ALA draagt graag bij aan jouw persoonlijke groei door het bieden van een bijzonder leuke werkervaring. Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV en motivatie naar Jos Grob via info@actionlearningacademy.nl

Ben jij een action learner? Test hier