Talent gezocht: vacatures voor studenten en net afgestudeerden

De Action Learning Academy heeft een dynamische, open en innovatieve cultuur met veel aandacht voor mensen en hun ontwikkeling. Het kantoor van onze succesvolle organisatie is gevestigd in Hilversum.

Wij bieden een breed programma aan onder andere op het gebied van management, action learning, communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor een overzicht van onze activiteiten zie onze website: www.actionlearningacademy.nl.

De ALA onderscheidt zich door haar focus op kwaliteit, resultaat en persoonlijke aandacht. Al onze opleidingen en trainingen zijn van hoge kwaliteit en gericht op passend resultaat. Persoonlijke aandacht staat centraal in al onze contacten met onze cursisten en de samenwerking met docent-trainers en collega’s van ons eigen team!

Wij zijn op zoek naar topparttimers
Als Topparttimer krijg je de kans om in korte tijd werkervaring op te doen en veel te leren van een groeiende organisatie met een geweldige uitdaging, waar persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel extern als intern. Ga je mee op reis?

Topparttimers bij de ALA hebben een bijbaan of tussenbaan op basis van een oproepcontract voor een periode van maximaal 2 jaar en voor minimaal 2 dagen in de week.

Werkzaamheden
Jij versterkt één de organisatie door het uitvoeren van administratieve, organisatorische, uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het verwerken van informatie in ons online CRM systeem of leeromgeving (E-Campus), het verstrekken van informatie aan onze cursisten, het maken van planningen voor bijvoorbeeld trainingen of incompany klanten, het opzetten van externe communicatie, redactiewerkzaamheden, te woord staan of nabellen van onze cursisten en incompany klanten, het beantwoorden van vragen van klanten per mail verwerken, maken van facturen, et cetera. Kortom jouw inzet is van belang voor de ALA omdat alleen dan onze klanten optimaal bediend kunnen worden.

Ideale kandidaten
Onze ideale collega wil graag werkervaring opdoen in een professionele organisatie en wil delen in de leren, presteren en groei die de ALA biedt, ook ben je:

 • nieuwsgierig, nauwgezet, innovatief, teamplayer en pro-actief
 • klantgericht en affiniteit met ICT
 • beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • woonachtig in de regio Hilversum
 • minimaal 2 dagen (ma-di-woe-do-vr) per week beschikbaar
 • af en toe op zaterdagochtend inzetbaar om te surveilleren bij examens
 • student of net afgestudeerd (HBO/WO-achtergrond)

Ons aanbod
Buiten de inhoudelijke uitdaging in het werk en het opdoen van ervaring, biedt de ALA de volgende groeimogelijkheden:

 • Doorstroom: er zijn regelmatig mogelijkheden om als Topparttimer intern te solliciteren op openstaande vacatures
 • Persoonlijke werksfeer: een modern, gezellig kantoor met luxe faciliteiten, een bedrijfsrestaurant, moderne uitstraling, op slechts 7 minuten lopen van Hilversum CS
 • Ontwikkelen: als je een half jaar in dienst bent bij de ALA, mag je een training volgen uit het ALA-aanbod
 • Salaris: afhankelijk van je leeftijd, tussen de € 7,50 en € 9,95 bruto per uur (excl.vakantiegeld en vakantiedagen), in bepaalde commerciële rollen is er de mogelijkheid om een bonus te ontvangen

De Action Learning Academy
De ALA wil nationaal en internationaal leeroplossingen aanbieden. Centraal staat binnen Action Learning het leren en presteren verbinden binnen organisaties en verbetering en de ontwikkeling van mensen en teams.

De ALA biedt de volgende producten/diensten aan: state of the art curricula Certified managers (post HBO), Certified Coaches en Certified Teams. De ALA richt zich op de volgende thema’s: leiderschap, vakmanschap, en duurzame inzetbaarheid. De ALA bouwt met een enthousiast team voortdurend aan de vormgeving van deze dienstverlening. Dit vraagt flexibiliteit van en samenwerking met collega’s binnen de ALA.

Interesse?
De ALA draagt graag bij aan jouw persoonlijke groei door het bieden van een bijzonder leuke werkervaring. Spreekt jou dit aan? Stuur dan je CV en motivatie naar Jos Grob via info@actionlearningacademy.nl

Vermeld hierbij hoeveel dagen je beschikbaar bent, per wanneer en (indien van toepassing) voor welke periode.

Geen sluitingsdatum, dit is een doorlopende vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Ben jij een action learner? Test hier