Privacy Statement van de Action Learning Academy (ALA)

EMORA b.v. h.o.d.n. Action Learning Academy, Larenseweg 32 A2, 1221 CN, Hilversum. KvK nummer 51432897. Contact via telefoon 035.5445894 of mail: info@actionlearningacademy.nl

Welke gegevens worden verwerkt?

De ALA verwerkt de persoonsgegevens die we van u of van uw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen t.b.v. ons product b.v. bij aanmelding voor een opleiding training, coaching, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als u op andere wijze contact met ons opneemt.

Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: uw naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens, uw feedback over de opleiding en overige informatie die u aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelt en verwerkt de ALA persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

Deze privacy statement is van toepassing op alle producten en diensten van de ALA. U dient zich ervan bewust te zijn dat de ALA niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

De ALA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en online leeromgeving (E-Campus) en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken je gegevens om de aanmeldingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. De ALA zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de producten, diensten, websites en functionaliteiten die je van de ALA gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • naam (voornaam, achternaam, roepnaam)
  • bedrijfsgegevens
  • cv
  • kopie diploma’s en cijferlijsten
  • e-mailadres (privé en/of zakelijk)
  • functie
  • geboortedatum en geboorteplaats
  • gebruikersnaam
  • gegevens over je gebruik van diensten en producten
  • geslacht
  • nationaliteit
  • burgerlijke staat
  • informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een forumpost of een bericht in het contactformulier
  • inloggegevens
  • interesses
  • leeftijd
  • naam
  • NAW-gegevens
  • opleidingsniveau
  • profielnaam
  • technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites
  • telefoonnummer (privé en/of zakelijk)

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt?

De ALA gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan het door u gekozen product;
  • het verzorgen van het door u gekozen product;
  • om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren;
  • om u onze nieuwsbrief of brochure toe te zenden;
  • om u de door u gevraagde inlichtingen te verstrekken en op uw vragen te reageren; en
  • om te voldoen aan op de ALA rustende wet- en regelgeving.

De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar. Indien dat met uw werkgever is overeengekomen, kan de ALA informatie over uw aanwezigheid bij de opleiding verstrekken aan uw werkgever. Wij kunnen uw persoonsgegevens daarnaast beschikbaar stellen aan onze accreditatieorganisaties. De ALA zal uw gegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij u daarvoor voorafgaande toestemming hebt gegeven aan de ALA of indien de ALA daartoe wettelijk verplicht is.

De ALA gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een aanmelding plaatst, hebben we je ingevulde gegevens nodig om je aanmelding van de opleiding, training of coaching uit te voeren, eventueel te gebruiken voor certificaat of diploma en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het verloop bij de ALA zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met je toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je aanmelding en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website en online leeromgeving personaliseren.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de opleidingen, trainingen en coaching.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je besluit een reactie te schrijven, kunt je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Inzage en correctie. Elke persoon heeft altijd recht op inzage in zijn/haar gegevens. Een verzoek tot correctie of verwijdering mag altijd gedaan worden door de persoon. Verwijdering van persoonsgegevens mag echter alleen als de gegevens niet meer relevant zijn.
  • Onze website en online leeromgeving https geactiveerd, Dit is het veiligste protocol op het internet.
  • Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de ALA of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
  • Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
  • Aanpassen/uitschrijven communicatie. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

De ALA verkoopt uw gegevens niet

De ALA zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je aanmelding. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden (docenten, trainers en coaches) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internetbrowser op uw computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina’s u bekijkt en welke opties u gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw internet browser afsluit. U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van onze website gebruikmaken.

Marketing

Facebook

  • Doel: De Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op Facebook getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Facebook en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Facebook deelt geen informatie met derden. Bekijk Facebook Privacy Statement.

Google AdWords – Google Dynamics Remarketing

  • Doel: De Google AdWords-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Bekijk Google Privacy Statement.

Google Analytics

  • Doel: De Google Analytics-cookie houdt bij hoe een gebruiker de website gebruikt. Informatie over het gebruik wordt gebruikt om rapporten op te stellen voor de ALA en andere diensten aan te bieden met betrekking tot internetgebruik.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden (excl. derden die informatie namens Google verwerken). Bekijk Google Privacy Statement.

LinkedIn

  • Doel: De LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op LinkedIn getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van LinkedIn en wordt 3 maanden bewaard.
  • Delen: LinkedIn deelt geen non-persoonlijke data met derden. Bekijk LinkedIn Privacy Statement.

Beveiliging en bewaartermijn

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken. De ALA bewaart uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang als de wet dat voorschrijft. De ALA mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Inzage, correctie en verwijdering

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Op uw persoonlijke E-Campus pagina kunt u de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen.
Daarnaast kunt een gespecificeerd verzoek tot de ALA richten door een e-mail te sturen naar info@actionlearningacademy.nl, onder vermelding van uw naam en adres. De ALA zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal de ALA de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Vragen of klachten

Indien je nog vragen of klachten mocht hebben over de Privacy Statement van de ALA, dan kunt je contact met ons opnemen. Wij helpen je verder als je informatie nodig heeft over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Statement nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

De ALA kan deze Privacy Statement wijzigen. We raden dan ook aan deze Privacy Statement regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Deze Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd op 27 maart 2018.

De Action Learning Academy (ALA)
Larensweg 32 A2
1221 CN  Hilversum
info@actionlearningacademy.nl

Ben jij een action learner?