Teambuilding

Effectief samenwerken gaat niet vanzelf.

Emoties, motieven, ongeschreven regels, weerstanden, onduidelijke afspraken en uiteenlopende belangen bepalen veelal het succes van het team.

Een nieuw team gevormd (b.v. een OR, managementteam of afdelingsteam) en je wilt elkaar direct beter leren kennen? In een bestaand of nieuw team elkaars competenties zoveel mogelijk benutten? De onderlinge samenwerking optimaliseren? Onderlinge spanningen bespreken, uitspreken en accepteren? Onder leiding van een Action Learning Coach de volgende stap in de ontwikkeling van je team maken?

Wij zijn overtuigd dat teams in staat zijn zichzelf en hun prestaties te verbeteren als ze daarin op een coachende en faciliterende manier worden ondersteund. Onze vraaggestuurde action learning aanpak en de behoefte van het team staan in onze aanpak centraal. Wij hanteren daarbij de methode van ervaringsgericht leren.

Via onze zorgvuldig gekwalificeerde action learning teamcoaches verbinden we het potentieel binnen teams. Zo versnellen we het ontwikkelproces in teams en zorgen we ervoor dat teams betekenisvol gaan samenwerken aan unieke oplossingen.

Vergroot het zelf-organiserend vermogen van je team

Samen complexe vraagstukken oplossen

Samenwerking tussen collega’s aantoonbaar verbeteren

Resultaat?

We maken medewerkers bewust van de rol die zij spelen op de effectiviteit van teams en helpen ze om weer met plezier samen te werken. We zorgen voor duidelijke afspraken om de samenwerking te verbeteren. Resultaat? Meer effectiviteit, een beter werkklimaat, vertrouwen en plezier.

Teambuildingsactiviteiten

Wij hebben ook inspirerende en uitdagende activiteiten. Klik op onderstaande foto’s:

 Botterrace                                     Golfclinic                                      Minicongres                                    

Contact of informatie

Meer informatie over onze teamcoach aanpak en teambuildingsactiviteit? Klik  op onderstaande link en wij nemen contact met je op,contact

Contact