• 23 januari 2018
  • 8-dagen
  • Hilversum
  • € 3.495,- vrij van BTW - excl. accommodatie- en arrangementskosten
NU AANMELDEN VOOR Action Learning Leadership DATA ACTION LEARNING LEADERSHIP

Action Learning
Leadership Program

Als leider is het belangrijk om hoofd, hart en handen te gebruiken én om een werkelijk nieuwsgierige open houding te hebben. In de praktijk is er echter meer nodig.

Je kunt de dingen niet meer van te voren helemaal uitdenken, omdat de context in een hoog tempo verandert. Het tijdig kunnen anticiperen is voor leidinggevende en professionals dus een noodzakelijke kernkwaliteit gebleken.

Van leiders worden er nieuwe vaardigheden en inzichten verwacht en zal je meer moeten leren vertrouwen op de kennis en inzichten van anderen en op je eigen intuïtie. Dan gaan medewerkers initiatieven nemen, zich ontwikkelen en eigenaarschap tonen voor zichzelf én de organisatie.

Tijdens dit inspirerende action learning programma wordt je uitgedaagd met jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen.

Resultaat

  • Je verruimt je inzicht in je identiteit en je rollen als leider, manager en coach
  • Je slaagt er beter in te anticiperen op onverwachte situaties
  • Je versterkt je relaties en vergroot de samenwerkingskracht
  • Je draagt je visie uit, de betrokkenheid met de organisatie wordt vergroot en je geeft kleur aan jouw persoonlijke aanpak
  • Je vergroot de mate van zelfsturing en probleemoplossend vermogen
  • Je vindt meer rust in de hectiek wat maakt dat je vertrouwen uitstraalt.
  • Je wordt een betere gesprekspartner voor je collega’s en leidinggevenden, leert elkaars taal te spreken en bouwt samen aan eenzelfde referentiekader.

Voor wie?

Dit post HBO programma is bedoeld voor leidinggevenden, HR-adviseurs, professionals, afdelingsleiders, teamleiders, coördinatoren, (aankomend) schoolleiders/adjunct directeuren, sales- en projectleiders, etc.

Vooropleiding

Om te in te kunnen schrijven voor deze training op post-HBO-niveau is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO+/HBO werk- en denkniveau gewenst.

Online leeromgeving (E-Campus)

De Action Learning Academy heeft een moderne online leeromgeving. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De E-Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Maatwerk & incompany 

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de opleidingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden. Wil je meer informatie?

Herregistratie Schoolleidersregister PO

De leergang ‘Action Learning Leadership’ is ook gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie.

SRPO_vignet_kleur_herregistratieHet programma is als formeel aanbod opgenomen bij de thema’s: ‘Persoonlijk Leiderschap’, bij de deelthema‘s ‘Organisatie van de school‘, ‘HR-beleid‘ en ‘Bedrijfsvoering, financiën en huisvesting‘ uit het thema ‘Regie en Strategie‘ en  ‘Omgaan met verschillen als team‘ uit het thema ‘Omgaan met verschillen‘.

contact

Ben jij een action learner?