• 18 september 2018
 • 8-dagen (6 maanden)
 • Hilversum
 • € 3.495,- vrij van BTW - excl. accommodatie- en arrangementskosten
NU AANMELDEN VOOR SEAL DATA SEAL PROGRAM

Senior Executive Action Learning (SEAL)  –  master-nivo

Strategische mogelijkheden onderzoeken? Consistente implementatie van business-oplossingen borgen? Diepgaand het leiderschapsvermogen van de 21e eeuw ontwikkelen? Je leert, bestudeert, voert een plan uit en leert daar weer van. In korte tijd toepasbare kennis opdoen en koppelen aan je eigen praktijk met direct resultaat? Dan is het SEAL programma iets voor jou!

Als ervaren manager, professional, consultant of ondernemer is het belangrijk om hoofd, hart en handen te gebruiken. In de praktijk is er echter meer nodig.

Tijdens dit inspirerende action learning programma op master-nivo wordt je uitgedaagd om jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen. Om je hierbij te ondersteunen heeft de Action learning Academy dit programma op master-niveau ontwikkeld.

Resultaat

 • Je krijgt een bredere kijk op bedrijfskundige vakken
 • Je groeit op het gebied van persoonlijk leiderschap
 • Je spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op

 • Je verruimt je inzicht in je identiteit en je rollen als leider, manager en coach
 • Je versterkt je relaties en vergroot de samenwerkingskracht
 • Je draagt je visie uit, de betrokkenheid met de organisatie wordt vergroot en je geeft kleur aan jouw persoonlijke aanpak
 • Je vergroot de mate van zelfsturing en probleemoplossend vermogen
 • Je vindt meer rust in de hectiek wat maakt dat je vertrouwen uitstraalt.
 • Je wordt een betere bedrijfskundige gesprekspartner op strategisch niveau

De action learning aanpak

De gehanteerde leermethodiek is Action Learning. Een bewezen leer- en verandermethode die het leerklimaat stimuleert en presteren activeert. Het verhoogt het probleemoplossend vermogen en leiderschap van de organisatie, team en individu.

Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers, docenten en coaches. Je kunt de aangereikte theorieën direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Dit programma op master-niveau is bedoeld voor directie- en MT-leden, ervaren managers, senior professionals, schoolleiders, consultants, ondernemers en Certified Action Learning Coaches (CALC).

Vooropleiding

Om te in te kunnen schrijven voor dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is HBO werk- en denkniveau gewenst.

Herregistratie Schoolleidersregister PO

De leerganSRPO_vignet_kleur_herregistratieg ‘SEAL’ is in het kader van de herregistratie.gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en als formeel aanbod opgenomen voor de thema’s: ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s: ‘Organisatie van de school’, ‘HR-beleid’ en ‘Bedrijfsvoering, Financiën en Huisvesting’ uit het thema ‘ Regie en Strategie’ en het deelthema ‘Omgaan met verschillen als team’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen’.

Online leeromgeving (E-Campus)

De Action Learning Academy heeft een moderne online leeromgeving. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De E-Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, leerdoelen, activiteiten, action learning opdrachten, achtergrondinformatie, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Maatwerk & incompany 

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de opleidingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden. Wil je meer informatie?

contact

Ben jij een action learner?