In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19). Op basis van de oproep van het kabinet hebben ook wij besloten om vanaf maandag 16 maart tot en met het nader bericht geen fysieke opleidingen en trainingen meer door te laten gaan. Dit geldt voor alle bijeenkomsten op onze leslocaties.

Maar dat betekent niet dat jouw opleiding, training of coaching niet doorgaat! We bieden een groot deel van onze lessen aan via onze Virtual Classroom. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te leren op afstand. Via een online-verbinding heb je live contact met je docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Direct vragen stellen aan je docent en deelnemers
  • Presentaties en video’s ondersteunen de leerstof
  • Opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen
  • Met deelnemers in subgroepjes aan een opdracht werken
  • Gebruikmaken van geeltjes, notities, markeerstiften op een virtueel bord dat voor iedereen zichtbaar is.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding, een computer, laptop of tablet en een headset. Verder helpen wij je op weg.

Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving (E-Campus). Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Ben je al aangemeld voor een opleiding of training? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om instructies te geven.

Het Virtueel Classroom-team

Kijk hier voor ons aanbod

CORONA-CRISIS? WIJ BIEDEN VIRTUAL CLASSROOMS