Impact Corona op je training of opleiding? Klassikaal of via Virtual Classroom?

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19). Op basis van de oproep van het kabinet hebben ook wij besloten om tot nader bericht geen fysieke opleidingen en trainingen meer door te laten gaan.

Alle opleidingen, trainingen en coaching gaan door met switchgarantie!

Maar dat betekent niet dat onze opleidingen, trainingen en coaching niet door kunnen gaan. Dankzij onze Virtual Classroom kun je nu online starten en met een switchgarantie later overstappen op klassikale bijeenkomsten of persoonlijke coaching. Zo sluit je ontwikkeltraject altijd optimaal aan op de ontwikkelingen in de maatschappij, je werk en je privéleven.

Virtual Campus

Maar dat betekent niet dat jouw opleiding, training of coaching niet doorgaat! We bieden een groot deel van onze programma’s aan via onze Virtual Campus. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

Virtual Classroom | Online Business School

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te leren op afstand. Via een online-verbinding heb je live contact met je docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Direct vragen stellen aan je docent en deelnemers
  • Presentaties en video’s ondersteunen de leerstof
  • Opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen
  • Met deelnemers in subgroepjes aan een opdracht werken
  • Gebruikmaken van geeltjes, notities, markeerstiften op een virtueel bord dat voor iedereen zichtbaar is.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding, een computer, laptop of tablet en een headset. Verder helpen wij je op weg.

Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving (Virtual Campus). Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Voor organisaties

Organisaties zijn continu op zoek zijn naar andere manieren om opleiden en trainen. Flexibel, effectief, op de werkplek en ook steeds vaker buiten werktijd. Live online trainen in een Virtual Classroom is voor veel organisaties een geweldige en betaalbare oplossing. Onze online workshops zijn maatwerk en verbonden met de organisatiestrategie of een ontwikkelthema?

  • Goed in te zetten als een medewerker al gebruik maakt van een online leerprogramma en er behoefte is aan begeleiding en verdieping.
  • De vaardigheid trainen die past bij de persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers hebben de keuze uit verschillende online workshops onder begeleiding van een e-moderator.
  • Verhogen van de leertransfer? Voorbereiding en opdrachten zijn optioneel via ons online leersysteem Virtual Campus. We regelen de inrichting van de tool en leren deelnemers er mee te werken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie of contact?

 

Meer over Online Business School