Betalen vanuit het buitenland

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren de volgende betaalopties:

 • Bankovermaking;
 • Internationale creditkaarten (zoals Visa, MasterCard, American Express, etc.);
 • PayPal;
 • Ideal.

De betalingen via ons inschrijfformulier zijn beveiligd en versleuteld via state-of-the-art SSL-beveiliging. Wij slaan GEEN internationale credit card informatie op in ons bestand. Alle creditcard gegevens gaan rechtstreeks via een beveiligde connectie naar de verwerker.

Onze website is beveiligd met een SSL-certificaat en gebruikt het hoogste coderingsniveau. U kunt er zeker van zijn dat communicatie (bijvoorbeeld creditcardnummers) tussen uw browser en webservers van deze site, privé en veilig zijn wanneer de SSL-sessie is geactiveerd tijdens de afrekening.

Autorisatie van uw Credit Card

Het kan soms gebeuren, dat autorisatie van een creditcard één of twee keren mislukt , voordat de kaart definitief is geaccepteerd. Als de transactie niet lukt bij de afrekening, kunt u na 15 minuten opnieuw proberen; dit is nodig om problemen met dubbele transacties te voorkomen. Let op, uw creditcard kan geblokkeerd worden als u te snel of te vaak achter elkaar steeds opnieuw probeert te betalen na een mislukte autorisatie. In dit geval, neem dan contact op met uw creditcard maatschappij.

Waarom wordt mijn creditcard geweigerd?

Uw creditcard kan geweigerd worden om één van de volgende redenen:

 • Onjuiste gegevens
  Mogelijkerwijs zijn uw gegevens niet correct ingevoerd. Ga na of u alle verplichte vakken zoals uw contact gegevens, factuur adres, creditcardnummer en autorisatie code correct hebt ingevuld. Na 2 (twee) mislukte pogingen, probeer nog een 3e (derde) keer ter voorkoming van blokkering van uw kaart. Ga terug en controleer bij de creditcardmaatschappij of bank of alle informatie in hun systeem overeenkomt met de huidige gegevens.
 • Vervallen creditcard:
  Uw kaart kan mogelijk vervallen zijn. Graag contact opnemen met de creditcardmaatschappij of de bank om na te gaan als uw creditcard over de vervaldatum heen is.
 • Onvoldoende saldo
  Mogelijk is de bestedingslimiet van de creditcard bereikt of heeft u een betalings achterstand, dus uw creditcardmaatschappij heeft waarschijnlijk de mogelijkheid om nieuwe betalingen uit te voeren stopgezet.
 • Fraude
  Uw creditcardmaatschappij/ bank maakt gebruik van software om te de waarschijnlijkheid van fraude in milliseconden te analyseren.
  • Het bedrag dat in rekening wordt gebracht, is overdreven en uw creditcardmaatschappij beschouwt de aankoop als verdacht gedrag/ fraude.
  • Uw creditcardmaatschappij detecteert activiteit BUITEN uw gebruikelijke geografische grenzen waar u normaal gesproken uw aankopen doet en heeft het vermoeden dat een onbevoegde persoon probeert uw kaart te gebruiken.