• 9 januari 2020
 • 8-dagen
 • Hilversum
 • € 3.995,- excl. BTW
DIRECT INSCHRIJVEN

Hoger Management
Programma (HMP)

HBO/master-niveau

De rol van de manager is de afgelopen jaren veranderd. Zoek je verdieping en theoretische verdieping bij hedendaagse managementvraagstukken en gelijktijdig je management- en leiderschaps-vaardigheden verbeteren?

Als ervaren manager, professional, consultant of ondernemer is het belangrijk om hoofd, hart en handen te gebruiken. In de praktijk is er echter meer nodig.

Integraal management, coach en leiderschapsprogramma

Meer zelfsturing en probleemoplossend vermogen in teams

Tijdens dit inspirerende leiderschapsprogramma word je uitgedaagd om jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen. In korte tijd weet je toepasbare kennis te koppelen aan je eigen praktijk en dit met je team meetbaar te maken.

Resultaat

 • Je krijgt een bredere kijk op bedrijfskundige vakken
 • Je groeit op het gebied van persoonlijk leiderschap
 • Je spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op
 • Je verruimt je inzicht in je identiteit en je rollen als leider, manager en coach
 • Je versterkt je relaties en vergroot de samenwerkingskracht
 • Je draagt je visie uit, de betrokkenheid met de organisatie wordt vergroot en je geeft kleur aan jouw persoonlijke aanpak
 • Je vergroot de mate van zelfsturing en probleemoplossend vermogen
 • Je vindt meer rust in de hectiek wat maakt dat je vertrouwen uitstraalt.
 • Je wordt een betere bedrijfskundige gesprekspartner op strategisch niveau

Praktijkopdracht & diploma

De deelnemers werken gedurende de opleiding aan integrale praktijkopdracht, waarin de opgedane kennis en inzichten toepast worden op de organisatie en reflecteert je op je eigen ontwikkeling.

Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je van de Action Learning Academy het diploma Hoger Management Programma.

Studiewijze Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving (up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en filmpjes). Meer weten over onze studiewijze  Lees hier meer

Voor wie?

Het Hoger Management Programma is bedoeld voor ervaren managers, senior professionals, schoolleiders, consultants, projectleiders, salesmanagers en ondernemers.

Vooropleiding

Om te in te kunnen schrijven voor dit programma op master-niveau is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is HBO werk- en denkniveau gewenst en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie dekkend bevonden bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s: ‘Organisatie van de school’, ‘HR-beleid’ en ‘Bedrijfsvoering, Financiën en Huisvesting’ uit het thema ‘ Regie en Strategie’ en het deelthema ‘Omgaan met verschillen als team’ en ‘Omgaan met verschillen en samenwerking’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen’.

Maatwerk & incompany

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een incompany programma kan afhankelijk van de opleidingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden. Wil je meer informatie?

contact

Ben jij een action learner? Test hier