Ervaringen training Leidinggeven aan Verandering

Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Praktijk en theorie goed verwoord

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Het was een kleine groep met alleen onderwijsmensen en dit was fijn, want dan kun je ervaringen uitwisselen. De theorie was pakkend en goed bruikbaar in een prettige omgeving en goed bereikbaar.

Inspirerende dagen met een kleine groep betrokken deelnemers

Leidinggeven aan Verandering
/ 8,0
4

De trainingen werden gegeven in een kleine setting. Toevallig waren alle deelnemers schooleiders in het PO. Dit gaf de trainingen een goede verdieping.
De trainer, Peter de Roode, heeft veel kennis en verhalen met ons gedeeld waardoor de theorie goed aan de praktijk te koppelen was.
Bedankt!

Boeiend en inspirerend!

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

De driedaagse o.l.v. de heer de Roode was een schot in de roos. De theorie werd op fijne wijze verbonden met de praktijk, deze was heel doelgericht. Na deze drie dagen was er daadwerkelijk een echt veranderplan. Zeer fijn dat er flink aan het kennisniveau werd gewerkt en dat je niet steeds in groepjes moest overleggen en uitwisselen.

fantastische cursus

Leidinggeven aan Verandering
/ 10,0
5

De koppeling van theorie naar de eigen dagelijks praktijk is bijzonder vormgegeven. Deskundige docent. Direct toepasbaar in eigen organisatie. Veel inzicht gekregen in veranderingsprocessen en hoe je dat vorm kunt geven aan de hand van je eigen praktijk op school.

De perfecte cursus!

Leidinggeven aan Verandering
/ 10,0
5

Zeer waardevolle cursus. Spijtig dat er maar drie bijeenkomsten waren. Zeer inspirerend, passend bij de huidige praktijk, kundige docent en een fijne kleine groep medecursisten.

Goede cursus, theorie, praktijk en toepassing steeds in goed verband onder de aandacht gebracht.ed

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Een zeer leerzame ervaring, goed niveau en in de huidige tijd geplaatst.
Kan hier in mijn advies en coaching werk prima mee uit de voeten.

De combinatie tussen de theorie en praktijkverhalen was top!

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Doordat er een goede afwisseling was tussen praktijkverhalen en theorie bleef ik geboeid. Ook was het fijn dat je niet tot in oneindigheid moest uitwisselen in groepjes. Kortom, een positieve ervaring!

Op afstand? Blijven ontwikkelen? klik hier!